Sinds 2007 is Avarca Xclusiva binnen in de Benelux en daarbuiten actief met de verkoop van authentieke Spaanse sandalen – of wel avarcas – van het merk Castell.

Avarca Xclusiva verkoopt de producten van Castell  hoofdzakelijk via internet en kent dan ook geen fysiek verkooppunt. Uitzondering hierop is onze jaarlijkse deelname aan de Libelle Zomerweek. Reeds vanaf het moment van dat Avarca Xclusiva met de verkoop van avarcas van Castell is gestart, zijn wij ieder voorjaar te vinden op het Almeerderstrand nabij Almere.

De producten van Castell worden door Avarca Xclusiva rechtstreeks geïmporteerd vanuit Menorca.

Avarca Xclusiva heeft destijds bewust de keuze gemaakt om enkel de Spaanse sandalen van het merk Castell aan te bieden. Dit, vanwege de hoge kwaliteit van de producten., welke zich uit in het gebruik van exclusieve materialen en een hoog niveau qua afwerking.

De producten van Castell onderscheiden zich in meerdere opzichten van vergelijkbare producten van concurrenten.  Niet alleen wij ervaren dat, maar ook onze klanten. Dit blijkt wel uit de vele positieve reacties die wij van jaarlijks terugkerende klanten ontvangen, maar ook uit het gegeven dat ons in toenemende mate vanuit het buitenland bestellingen bereiken.

Onze webshop is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk. Mocht een gewenst artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn, dan trachten wij dit opnieuw bij de fabrikant te bestellen en alsnog te leveren. Het spreekt voor zich dat wij hierbij afhankelijk zijn van de fabrikant en derhalve geen garanties kunnen geven.

Uiteraard is het mogelijk om aangeschafte artikelen te ruilen of te retourneren. Hiervoor gelden wel enkele “spelregels”:

Goede Doelen

Avarca Xclusiva schenkt met regelmaat overjarige en/of niet verkochte collecties aan stichtingen die het goede doel dienen. Een voorbeeld hiervan is de recente schenking aan Humana, waarbij de avarcas ten goede komen aan minderbedeelden in Afrika.